Din lokale murermester

Murer Hvidovre

Mangler du en murer i Hvidovre, så er du landet det helt rigtige sted. For os er muren og murværket en af de vigtigste områder man har i hjemmet. Der skal i murerfaget udføres professionelt arbejde af dygtige og erfarne fagfolk. For os er murer ikke kun rammerne i ens hjem, den beskytter også elementerne indeni.

Om det er i forbindelse med hus, lejlighed eller sommerhus, så er der vigtigt at murværket er i den bedste kvalitet og er holdbart. Murer Hvidovre er klar til at hjælpe dig med det projekt, som du drømmer om. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Kom i gang med dit byggeri

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  0
  Svarer inden for 24 timer
  0
  Års erfaring som murermester
  0
  Års erfaring som nedriver
  0 %
  Kundetilfredshed

  Hvornår skal du bruge en murermester?

  Det altid en god ide at benytte sig af en erfaren murer til et større projekt. Det kan være indenfor tilbygning af din bolig eller hvis du går med nogle overvejelser, om et nyt badeværelse. Murer Hvidovre har mange års erfaring i branchen, hvilket også resulterer i at vi har hjulpet utallige dansker med deres boligdrømme. Vi er sikre på at vi har udført en lignede opgave og kan derfor også varetage din til perfektion. Processen hos murer Hvidovre er således, at vi vurderer din opgave og derfra kommer vi med et gratis tilbud på din opgave. Hvis du bekræfter vores tilbud, vil vi sammen aftale tidspunkt og sted for udførelsen af opgaven. Vi vil med vores erfaring og dygtige fagfolk, give dig den bedst mulig kvalitet. Vi vil i den efterfølgende proces, efter endt samarbejde, selvfølgelig rydde op efter os selv, samt give dig en effektiv rådgivning og vejledning hvis du skulle have nogle spørgsmål.

  Murer Hvidovre har dine behov som sin topprioritet

  Dit kommende murerprojekt vil altid have høj prioritet og vi vil altid stræbe efter at alle ønsker bliver som forventet. Dine behov og ønsker står klart som en topprioritet for os, da vi føler det som en pligt som din lokale murermester i Hvidovre, at give dig det bedst mulig løsning og resultat. Vi er stolte af vores udførelse af tidligere arbejde, men endnu mere stolt over den service vi giver vores kunder. Vi har igennem årende erfaret at den bedste tilgang til arbejdet, er at have en stærk kommunikation og en gennemsigtig arbejdsproces.

  Når du har brug for assistance fra en murer, sørger vi for at vores kompetente medarbejdere, har de nødvendige informationer, detaljer og indskydelser. Det gør vi for at vi på den bedst mulige måde at kunne give dig den kvalitet og service, vi hver dag lever op til. Hos murer Hvidovre, kan du være sikker på at vi med åbne arme vil gøre alt, hvad vi kan for at få dine behov opfyldt. Vi er klar til at gå de ekstra meter, for at du får det projekt, som du ønsker.

  Vi vil under hele processen have tæt kontakt med dig omkring arbejdet, for at sikre enighed om opgaven. Vi bruger en del tid på at lytte til vores kunder for at drøfte deres ideer, samt komme med vores egne forslag til projektet.

  Hvad koster en murer?

  Prisen varierer end del, da man kan ikke beregne prisen præcist, da det afhænger af hvilken opgave man skal have lavet. Man kigger af den årsag på den samlede pris for udførelsen af arbejdet og kigger på hvilke materialer der skal bruges til opgaven. Andre faktorer som spiller ind, er at der ses på jordforholdende eller tilstødende bygninger, som kan spille en rolle i hvad det kommer til at koste. Vi vil i de fleste tilfælde aftale en pris med den enkelte kunde, da prisen er individuelt.

  Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igennem kontaktformularen her på siden og høre mere og modtage et gratis tilbud på dit byggeprojekt. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Kontakt os i dag på telefon 32703167 eller sende en mail til kontakt@murermesterlauritsen.dk 

  Det siger vores kunder

  ★★★★★
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Murermester Kim Lauritsen
  Fornavn Efternavn
  ★★★★★
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Murermester Kim Lauritsen
  Fornavn Efternavn
  ★★★★★
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Murermester Kim Lauritsen
  Fornavn Efternavn