Din lokale murermester

Fugning af murværk

Fuger i murværk nedbrydes over tid grundet vind og vejr, og anden fysisk kontakt.

Derfor er det godt at få gennemfået sine fuger i murværket – hvilket også kan ha’ en positiv effekt på din varmeregning.

Kom i gang med dit byggeri

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  0
  Svarer inden for 24 timer
  0
  Års erfaring som murermester
  0
  Års erfaring som nedriver
  0 %
  Kundetilfredshed

  Professionel fugning af murværk

  Med Murermester Kim Lauritsen som din samarbejdspartner, er du sikker på at alt fugearbejde du har brug for, bliver udført af en professionel, med 15 års erfaring i faget. Og har du brug for hjælp med nedrivning af din mur, finder du også fire års erfaring som nedriver. Dine murer vil dermed være i de bedste hænder.

  Hos Murermester Kim Lauritsen er intet arbejde for stort eller småt, for kompliceret eller ubetydeligt. Det er ikke kun vores opgave at reparere, sikre eller forbedre din mur. Vi leverer den bedste service, og vores resultater er af højeste kvalitet. Det er nemlig vores første, og største, opgave, at skabe løsninger der lever op til dine krav, samtidig med at de opfylder dine behov og ønsker. Og med vores mere end 15 års erfaring, er du sikker på at den fugning vi laver, kommer til at holde mange år ud i fremtiden.

  Vores dygtige medarbejdere er alle uddannet i faget, har godt kendskab til alle metoder, viden og værktøjer fugning kræver. Ligeledes har vi opbygget vores arbejde omkring detaljeret og omhyggeligt planlagt og udført arbejde. Vi mener nemlig at de fleste problemer kan undgås, ved at tage højde for alle mulige problematikker allerede før vi påbegynder arbejdet.

  Derfor har vi gennem årene haft fokus på at udvikle vores arbejdsproces til at kunne løse alle typer af problemer og vanskeligheder der kan opleves med fugning.

  Dine behov er i fokus

  Det er vigtigt for os, at du ved, at fugning af murværk på din bolig er i de bedste hænder. Vi er topprofessionelle og tilbyder den bedste service, og den dybeste indsigt indenfor alle aspekter på området.

  For os er det vigtigt at du ved, at vores fugearbejde af din væg er af højeste kvalitet, uanset hvad dit behov måtte være. Om der er murbier i din ydermur, eller du skal have lavet fugning på dit badeværelse, er ligegyldigt. Vores uddannet fagfolk dækker over eksperter i alle aspekter af faget.

  Hvis du skal have foretaget en fugning af dine fliser, vil vi derfor altid sende en fagmand med ekspertise og kendskab til dette område. Du vil derfor altid modtage den bedste service og højeste kvalitet. Og til de bedste priser.

  Vi skræddersyer vores tilbud til dine ønsker, tanker og behov. Du vil derfor være sikker på at vi fordyber os i din opgave, så der ikke pludseligt opstår fejl eller uventet problemer dukker op. Og du vil dermed få de bedste priser på en unik løsning.

  Vær med fra start til slut

  Det er vigtigt for os at du føler dig tryg gennem hele processen – derfor holder vi dig løbende opdateret fra start til slut.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Murermester Kim Lauritsen
  Fornavn Efternavn
  ★★★★★
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Murermester Kim Lauritsen
  Fornavn Efternavn
  ★★★★★
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Murermester Kim Lauritsen
  Fornavn Efternavn

  Få svar indenfor 24 timer

  Når du opdager en skade, vil du naturligvis have løst denne så hurtigt som muligt. Vi sørger derfor for, at du vil modtage et gratis og uforpligtigende tilbud indenfor 24 timer af at du har kontaktet os. Når du ønsker vores hjælp til fugning elle omfugning, anbefaler vi, at du leverer så mange detaljer og tanker du har. På denne måde kan vi bygge vores gratis tilbud, så de opfylder alle dine behov.

  Ligeledes er vi altid til rådighed i forhold til spørgsmål om fugearbejde eller omfugning, der kunne opstå under vores samarbejde. Og med vores mere end 15 års erfaring, er vi sikre på at kunne besvare alle spørgsmål, og rådgive på alle områder af projektet.

  Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil dernæst udforme et gratis og uforpligtigende tilbud til dig indenfor 24 timer. Sammen er vi sikre på at finde en fugning der vil gavne og glæde mange år ud i fremtiden.

  Hvorfor vælge os?

  Der er mange grunde til at vælge Murermester Kim Lauritsen – her er et par stykker.

  Intet for småt eller stort

  Hos os er ingen opgave for stor eller for lille.

  Mere end 15 års erfaring

  Murermester Kim Lauritsen har mere end 15 års erfaring i branchen.

  Dansk kvalitet

  Hos os er vi stolte af vores danske arbejdskraft og danskuddannede murere.

  Gode priser

  Vi leverer altid murerarbejde i høj kvalitet til gode priser.