Din lokale murermester

Fugning af Badeværelse

Hos Murermester Kim Lauritsen kan vi lave alt fugning af badeværelse for dig. Vi mener at fugning er en vigtig grundsten i byggeprocessen når det kommer til badeværelset. Vi står altid klar til at varetage os alle slags fugnings opgaver i dit badeværelse.

Vi kan blandt andet lave fugning rundt om brusenichen eller dine fliser. Vi har flere års erfaring med fugning af badeværelse, og generelt murerarbejde.

Kom i gang med dit byggeri

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  0
  Års erfaring som murermester
  0
  Års erfaring som nedriver
  0 %
  Kundetilfredshed

  Typer af fugning til badeværelser

  Hos Murermester Kim Lauritsen arbejder vi med alle slags fugning til badeværelset. Vi arbejder blandt andet med mørtel-fug og silikone-fug også kaldet gummifuge til badeværelset.

  Mørtel-fug er den form for fug, som er mest udbredt. Denne fug er den hårde slag og den fungerer yderst effektivt til badeværelser. Med mørtel-fug kan man selv tage kontrol over virkningen, da det er et blandingsprodukt. Man kan her bestemme hårdheden, farven og tørtiden.

  Silikone-fug er af syntetisk gummi, der er nem og effektiv, at anvende til dit badeværelse. Denne gummi-ug er i den bløde ende af fuger, og den har en effektiv brænd tætning. Denne fug kommer i større udvalg af farver og kan have en lang holdbarhed.

  Du kan altid regne med, at din murermester Kim Lauritsen, kan levere et godt resultat, når vi laver fugning i dit badeværelse. Vi prioriterer dig og dine ønsker meget højt og vi vil gerne realisere din drøm om det perfekte badeværelse.

  Du kan derfor også forvente, at vi giver dig professionel rådgivning og vejledning, hos Murermester Kim Lauritsen. Vi vil sammen med dig, finde fugning til badeværelset af den bedste kvalitet og den helt rigtige farve, der matcher dit badeværelse. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte din murermester på 52 90 81 40.

  Hvorfor vælge os?

  Der er mange grunde til at vælge Murermester Kim Lauritsen – her er et par stykker.

  Intet for småt eller stort

  Hos os er ingen opgave for stor eller for lille.

  Mere end 15 års erfaring

  Murermester Kim Lauritsen har mere end 15 års erfaring i branchen.

  Dansk kvalitet

  Hos os er vi stolte af vores danske arbejdskraft og danskuddannede murere.

  Gode priser

  Vi leverer altid murerarbejde i høj kvalitet til gode priser.

  Udskiftning af fuger på badeværelse

  Hos murermester Kim Lauritsen kan vi succesfuldt forny eller udskifte fugningen i dit badeværelse. Vores proces med udskiftning af fugning er lige til. Vi vil starte med at udskære det gamle fug på badeværelset. Næst vil vi rense for rester af fug, hvor vi til sidst lægger ny fugning i dit badeværelse.

  Hele processen sker, med dig og dit badeværelse i fokus. Det er nemlig vigtigt for os, at arbejdet bliver udført præcis efter dine ønsker og behov. Vi vil gennem hele projektet være i tæt dialog med dig, hvor vi vil give dig vores professionelle vejledning og rådgivning.

  Er du tvivl om at dine fugninger i badeværelset trænger til en udskiftning? Din Murermester Kim Lauritsen, kan nemt besvare dit spørgsmål. Et af de største tegn på, at din fug trænger til udskiftning, er ujævnhed eller tegn på revner og mørke pletter.

  Derudover bør du får ny fugning af badeværelset, hvis der trænger fugt ind i fugen, da dette kan resultere i svamp. Kontakt os for et gratis tilbud, hvis du skal have udskiftet fuger på badeværelset

  Priser på fugning af badeværelset

  Hos murermester Kim Lauritsen tilbyder vi, fugning af dit badeværelse til rimelige priser. Priserne på fugning af badeværelset kan variere i forhold til, det arbejde der skal udføres og den tid det tager.

  Vi udfører alle former for fugning af badeværelse. Vi har mange års erfaring og du kan derfor forvente, at vi leverer et godt arbejde med fantastiske resultater.

  Skal vi tag en snak? Så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Murermester Kim Lauritsen
  Fornavn Efternavn
  ★★★★★
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Murermester Kim Lauritsen
  Fornavn Efternavn
  ★★★★★
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Murermester Kim Lauritsen
  Fornavn Efternavn

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt

  Når du opdager en skade, vil du naturligvis have løst denne så hurtigt som muligt. Vi sørger derfor for, at du vil modtage et gratis og uforpligtigende tilbud hurtigst muligt. Når du ønsker vores hjælp til fugning elle omfugning, anbefaler vi, at du leverer så mange detaljer og tanker du har. På denne måde kan vi bygge vores gratis tilbud, så de opfylder alle dine behov.

  Ligeledes er vi altid til rådighed i forhold til spørgsmål om fugearbejde eller omfugning, der kunne opstå under vores samarbejde. Og med vores mere end 15 års erfaring, er vi sikre på at kunne besvare alle spørgsmål, og rådgive på alle områder af projektet.

  Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil dernæst udforme et gratis og uforpligtigende tilbud til dig hurtigst muligt. Sammen er vi sikre på at finde en fugning der vil gavne og glæde mange år ud i fremtiden.

  Indhent et tilbud