Din lokale murermester

Facaderenovering

Kunne din bolig godt have brug for en facaderenovering? Er dette dit tilfælde, så er Murermester Kim Lauritsen den rette til at varetage dine behov!

I vores firma har vi mere end 15 års erfaring med renovering af facader, og blandt vores medarbejdere finder du eksperter i alle områder af faget.

Hvis du ønsker facaderenovering for at beskytte dit hjem eller vil have nyt udseende, er murermester Kim Lauritsen det helt rigtig firma til at klare en facaderenovering hos dig.

Du er derfor sikret den højeste service, bedste rådgivning og resultater af sublim kvalitet.

Intet arbejde er for stort, eller, småt, og uanset hvilken opgave du måtte have behov for hjælp til.

Kom i gang med dit byggeri

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  0
  Svarer inden for 24 timer
  0
  Års erfaring som murermester
  0
  Års erfaring som nedriver
  0 %
  Kundetilfredshed

  Hvad er facaderenovering

  Facaden på ens hjem er det største og mest iøjnefaldende, udvendige område der er ved boligen. Af den årsag har det automatisk også, en stor rolle i forhold til førstehåndsindtrykket ved ens bolig. Dog danner facaden ikke kun et æstetisk udseende. Hvis ens facade er blevet for gammel eller har skader, kan det have store konsekvenser for isoleringen af ens hjem.

  Når vi hjælper dig med at facade renovere dit hjem, behøver du ikke at tænke på utætheder eller skader i murværket, da vi sørger for at fjerne det og fikse eventuelle andre problemer. I det danske klima, oplever vi at en utæt facade kan være skyld i fugtskader, der udvikler sig.

  Tit ses der, at facaderne i de forskellige boliger er lavet af enten mursten, gasbeton eller fibercement. Men oftest er det lavet af mursten. Som din lokale murermester vil du opleve at vi har styr på materialerne, teknikkerne og metoderne og at vi kan varetage alle former for facaderenovering.

  seo-forside1_34

  Hvad koster facaderenovering?

  Det kan være svært at komme med en nøjagtig pris for facaderenovering, da vi endnu ikke har set opgavens størrelse og omfang. Hvis du synes at din facade ser nedslidt ud eller generelt har brug for en kærlig hånd, så kan du allerede nu kontakte os. Vi giver dig et gratis tilbud på netop din opgave, når du fortæller os om dine behov og ønsker.

  Vi står altid klar til at hjælpe dig, om det er rådgivning eller udførelse af opgaven, er vi behjælpelige med at give dig den hjælp du skulle have brug for.

  Vi vil sammen med vores dygtige fagfolk gennemgå din facade. Vi vil derefter besigtige facadens situation og fortælle dig om opgavens omfang, samt vores løsning for at du får en unik facaderenovering. Når vi har kigget og fået kendskab til opgaven, vil vi komme med en pris og en plan for udførelse af opgaven.

  Der vil i nogle større tilfælde være andre aspekter der har indflydelse på prisen. Hvis din facade har en unik dekoration eller udsmykning, vil den ekstra tid kunne have en indflydelse på hvad det kommer til at koste. Desuden har arealet af din facade, en afgørende faktor for prisen på facaderenovering.

  Hvis din facade har revne, huller eller noget helt tredje, kan det godt være nødvendigt at gøre brug af andre specielle materialer eller af en større mængde materialer. 

  Facaderenovering af høj kvalitet

  Når du vælger Murermester Kim Lauritsen som din samarbejdspartner, kan du være sikker på at du vil modtage den bedste facaderenovering, og til den bedste pris.

  Hos os finder du aldrig nogle halvfærdige løsninger, og vi tager altid de ekstra skridt, så vi leverer en løsning, der er holdbar og som vil glæde dig. Vi har altid fokus på ikke kun at levere resultater af højeste kvalitet, men også på at lave vores proces så gennemsigtig som muligt. du vil på denne måde have mulighed for at kunne stille spørgsmål til alle aspekter af vores arbejde.

  Vi har gennem vores mere end 15 år i branchen, nemlig erfaret at de bedste resultater opstår, når begge partner forstår hinanden. Dette sikrer, at dine behov og ønsker bliver opfyldt, og du vil modtage det helt rette resultat for dig.

  Som nævnt tidligere, får du med os i ryggen, adgang til et stort inventar af fagmænd og specialister indenfor renovering af facade. Alle vores ansatte er uddannet, og vores arbejdsproces er nøje udviklet til at kunne anvendes i alle typer af murerarbejde.

  Dine behov vil hos os derfor blive varetaget af en ekspert, så du er sikker på at dine resultater vil være af højeste kvalitet.

  facaderenovering -murermesterlauritsen-stock

  Vores aftaler bliver overholdt

  Vi har gjort en dyd ud af, altid at leverer vores løsninger til den aftalte tid. Vi har gennem 15 års arbejde med facaderenovering lært, at de fleste problemer og fejl kan undgås gennem en grundig planlægning.

  Før projektets start, vil der derfor blive foretaget en grund gennemgang af din facade. Her vil eventuelle problemer og udfordringer blive noteret. På denne måde ved vi præcis hvad det kræver, at løse opgaven til tiden. Du vil derfor også slippe for at skulle betale ekstra, hvis der skulle dukke et skjult problem op.

  Du kan derfor trygt stole på, at din facaderenovering vil være færdig til den aftalte tid og pris.

  Vær med fra start til slut

  Det er vigtigt for os at du føler dig tryg gennem hele processen – derfor holder vi dig løbende opdateret fra start til slut.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Murermester Kim Lauritsen
  Fornavn Efternavn
  ★★★★★
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Murermester Kim Lauritsen
  Fornavn Efternavn
  ★★★★★
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Murermester Kim Lauritsen
  Fornavn Efternavn

  Vejledning af vores dygtige fagfolk

  Hos Murermester Kim Lauritsen er det ikke kun resultaterne som betyder meget for os. Hos os fylder servicen en del i vores daglige gang. Du vil til enhver tid altid få den sublime rådgivning igennem vores eksperter og vores dygtige fagfolk vil altid være klar vejlede dig igennem dit projekt. Det gælder om du vil have mere viden om facaderenovering, kendskab til pleje pudsning eller omfugning. Hvis du også oplever problemer med isolering eller fugtskader, er vi også klar til at hjælpe dig med disse problemer.

  Vi sørger altid for, at du har indsigt i de mindste detaljer der bliver foretaget under udførelsen af projektet. De bedste resultater opnås når alle parter har en dyb forståelse for arbejdet og hinanden. Vi vil derfor løbe de ekstra meter for at arbejdet bliver tilfredsstillende og du ender med holdbare resultater. Du vil i den løbende proces, have en tæt dialog med vores fagfolk og høre nærmere om hvordan det står til med projektet, samt være den første der får informationer, når der nye informationer eller fremskridt.

  Få et gratis tilbud på facaderenovering

  I forbindelse med renovering af facader gælder de samme regler som mange andre større håndværkerprojekter. Den endelige pris på en facaderenovering kan være svær at give, før vi kender til dit projekt. Grunden til dette er, at der er mange faktorer der har indflydelse på prisen.

  Dette er ting som areal på facaden, tilstanden på din facade og mure, materiale brug og arbejdstimer. Når du ønsker vores hjælp, beder vi dig derfor om at fortælle os så meget du kan om projektet. På denne måde kan vi udforme et skræddersyet tilbud med den nøjagtige pris. Vi vil svare indenfor 24 timer når du kontakter os.

  Vores tilbud er 100% gratis og uforpligtigende, så hvis du ønsker at lede andre steder, skal du intet betale. Dog er vi sikre på, at vi sammen kan lave den rette løsning til dig.

  Hvorfor vælge os?

  Der er mange grunde til at vælge Murermester Kim Lauritsen – her er et par stykker.

  Intet for småt eller stort

  Hos os er ingen opgave for stor eller for lille.

  Mere end 15 års erfaring

  Murermester Kim Lauritsen har mere end 15 års erfaring i branchen.

  Dansk kvalitet

  Hos os er vi stolte af vores danske arbejdskraft og danskuddannede murere.

  Gode priser

  Vi leverer altid murerarbejde i høj kvalitet til gode priser.