Din lokale murermester

Murer til badeværelse

Behovet for en murer til badeværelset kan opstå af mange forskellige grunde.
Der kan være fugtskader, du kan ønske et nyt udseende eller du kan have et behov for at få en renovering der omformer hele dit badeværelse.

Uanset hvad dit behov er, kan Murermester Kim Lauritsen hjælpe dig.

Kom i gang med dit byggeri

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  0
  Svarer inden for 24 timer
  0
  Års erfaring som murermester
  0
  Års erfaring som nedriver
  0 %
  Kundetilfredshed

  Find den rette murer til dit badeværelse

  Der findes mange firmaer der tilbyder renovering af dit bad eller andre vådrum. Så hvordan vælger du den rette murer til dit badeværelse? Vi anbefaler at du først og fremmest overvejer nogle forskellige ting. 

  Da renovering af badeværelse kræver en murer og er et stort projekt. De kræver blandt andet økonomiske ressourcer, så det er altid en god ide, at du undersøger murefirmaet før du indgår en aftale. Og det samme er gældende for os. Med mere end 15 års erfaring i faget, har vi en dyb indsigt og kendskab til alle aspekter af faget.

  Alle vores ansatte er udannet, og har kendskab til de bedste metoder, materialer, teknikker og anvendelse af værktøjer på markedet. Blandt vores medarbejdere finder du eksperter indenfor isolering, fliselægning, rørlægning og alle andre områder af dit bad.

  Du er dermed sikker på, at du kan finde den rette murer til dit badeværelse og en som kan varetage renovering af dit bad, og til den bedste pris. Om der er tale om nedrivning af vægge, om du har skrå eller lige vægge eller ønsker at få omlagt din brusekabine, står vi klar til at hjælpe. 

  Uanset om du har behov for en stor, lille eller kompliceret renovering, tilbyder vi konkurrencestærke og fordelagtige priser.

  Vi undersøger altid alle aspekter og områder af dit badeværelse, før vores reelle arbejde begynder. Gennem vores mere end 15 års erfaring i faget, har vi nemlig lært, det de fleste fejl og problemer kan arbejdes udenom, med en grundig planlægning. Dette sikrer dig også, at du ikke vil betale for yderligere arbejde, og at pris og tidsplan på renovering af badeværelse vil blive overholdt.

  Vi står for renoveringen af dit badeværelse

  Vi er uddannede murermestre, og vi har stor erfaring med murerarbejde på bl.a. badeværelser. Hvis du mangler en murer i København eller omegn, så er vi den rette virksomhed til jobbet.
  Vi samarbejder med andre firmaer i Storkøbenhavn, og derfor kan du sagtens tage fat i os som hovedpartneren til dit nye badeværelse. Så sørger vi for at hyre de øvrige folk ind, som vi eventuelt får brug for i løbet af opgaven.
  Via vores nedrivningsevner, færdigheder inden for murerarbejde og gode samarbejde med andre virksomheder, så kan vi sagtens kreere et smukt, indbydende og nyt badeværelse til dig.

  Hvorfor vælge os?

  Når du vælger os til at renovere dit badeværelse, er det meget muligt fordi vi er uddannet til at arbejde med muring i vådrum, og fordi vi har 15 års erfaring med murerarbejde og 4 års erfaring med nedrivning. For os er det vigtigt, at alle kunder er tilfredse. Det gælder, uanset om du skal have lavet mindre mureropgaver, eller om du skal have lavet en totalrenovering af badeværelset.

  Vi sætter en ære i at besvare din henvendelse hurtigst muligt, og det gør vi typisk inden for 24 timer. Du kan bruge kontaktformularen i toppen af siden eller ringe til os på telefonnummer 52 90 81 40. Du kan også sende os en e-mail på kimlauritsen85@gmail.com.

  Få det perfekte badeværelse

  Badeværelset i dit hjem er et af de mest personlige lokaler i boligen. Hvad der førhen har været et værelse der udelukkende eksisterede på baggrund af fornødenhed, har hos mange påtaget sig en større rolle.

  Dit badeværelse er epicenteret for forplejning og velvære. Badeværelset er lokalet hvor du har fuldstændig frihed til at være dig selv. Hvad end tiden på dit badeværelse bruges på at pleje dit udseende, samle tankerne eller bare slappe af, er det for mange noget af den vigtigste tid man har. Der bruges gradvist længere og længere tid på badeværelset. Og det er derfor vigtigt, at der er de rette rammer til at imødekomme dine behov og din livsstil.

  Med et professionelt murer badeværelse, har du muligheden for at skabe dit drømmebadeværelse. Sørg for at badeværelset indeholder de elementer, der skaber den bedste oplevelse for dig. Måske bruger du meget tid foran spejlet for at pleje udseendet. Med professionel murerhjælp kan du få skabt mere plads til skønhedsprodukterne. Eller måske nyder du et langt karbad efter en hård dag.

  Med en badeværelsesrenovering kan vi skabe pladsen til at du kan slappe af, og samle tankerne. Vokser familien, kan vi i nogle boliger desuden foretage en renovering af badeværelse, så det udvides hvis behovet opstår.

  En professionel murer badeværelse

  Med et professionelt murer badeværelse, finder du dog ikke kun praktisk værdi. Vi hjælper dig med at skabe den perfekte æstetik og udseende på badeværelset. Lad dine inderste tanker komme til udtryk med et unikt design, der understøtter din personlighed og din livsstil. Vi arbejder med et bredt udvalg af materialer, så du har dig mulighed for at din kreativitet komme til udtryk i både indretning og udseende.

  Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan skabe dit drømme badeværelse? Eller søger du vejledning til design eller materialer? Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os. Så sørger vi for at skabe et fantastisk badeværelse der vil glæde og gavne dig i mange år.

  Pris på renovering af badeværelse

  Prisen på renovering af badeværelset afhænger af, hvor meget der skal laves, hvor omfattende opgaven er, ønsker til materialer og om der opstår problemer/udfordringer undervejs. En udfordring kunne eksempelvis være fund af skimmelsvamp under gulvet eller i væggene.
  De totale omkostninger kommer også an på, hvor mange andre firmaer, der skal involveres, og hvad de tager for deres del af opgaven.

  For at få en konkret pris, er vi nødt til bl.a. at kende omfanget, dine ønsker til materialer og specielle udfordringer der er for at løse opgaven på den bedste måde.
  Renovering af badeværelset er en stor – men vigtig – investering. Når du hyrer os fra Murermester Kim Lauritsen til opgaven, er du altid garanteret en høj kvalitet og et arbejde, der er afsluttet til den aftalte tid.
  Kontakt os i dag for at få et gratis tilbud på renoveringen af dit badeværelse.

  Få et flot nyt badeværelse

  En badeværelsesrenovering kan være omfattende og tage lang tid, men den kan også sagtens bestå af mindre ændringer eller en overfladerenovering.
  Eksempelvis kan du nøjes med at få udskiftet klinkerne/fliserne på væggene i badeværelset. På den måde kan du undgå at skulle i gang med en større omgang. Du kan læse mere om renovering af badeværelse gulv her.

  Der kan dog være fordele ved at foretage en større renovering, hvis du alligevel skal have fat i en murer. Det kan nemlig være, at dine vandrør og afløbsrør trænger til at blive udskiftet, og for at man kan komme til dem, er det nødvendigt at arbejde med både gulvet og væggene.

  Når du får et flot nyt badeværelse, er det lidt som at have fået en helt anden bolig. Et badeværelse er nemlig tit et af de dyre rum i en bolig, da det er et vådrum. En investering i renovering af badeværelset er godt givet ud.

  Gode grunde til at få et nyt badeværelse

  Når du investerer penge i et nyt badeværelse, der bliver professionelt udført af en murer, kan du øge værdien af boligen. Det er en fordel, hvis du gerne vil sælge. Du bør dog først og fremmest lave en badeværelsesrenovering for din egen skyld.

  Udover at øge værdien, så mindsker du også risikoen for fugtskader, og du får et nyt og indtagende badeværelse, som du vil nyde at opholde dig i. Vi kan også hjælpe fugning af badeværelser.

  Spar penge med renovering af badeværelse

  Du har ikke nødvendigvis et behov for at få renoveret hele dit vådrum. Heldigvis kan du få en billigere pris når du får hjælp til dit badeværelse af en murer fra Murermester Kim Lauritsen. Du kan nemlig få hjælp til renovering af enkelte dele. Dette kan være ting som udskiftning af vægfliser, gulvklinkerne eller håndvasken. Ligeledes kan du reducere din badeværelse pris ved selv at male efter vores arbejde er blevet udført.

  Vi anbefaler dog altid, at du får større og mere omfattende arbejde udført af en professionel, når det kommer til at vælge murer til badeværelset. På denne måde er du sikker på, at dette bliver gjort korrekt og ordentligt, og at der ikke vil opstå problemer i fremtiden. En anden positiv ting ved at få en professionel murer til badeværelse og renoveringen er, at din ejendomsværdi vil stige.

  Uanset hvad dine behov måtte være, finder du excellent service, sublim rådgivning og fantastik kvalitet hos Murermester Kim Lauritsen.

  Vær med fra start til slut

  Det er vigtigt for os at du føler dig tryg gennem hele processen – derfor holder vi dig løbende opdateret fra start til slut.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Murermester Kim Lauritsen
  Fornavn Efternavn
  ★★★★★
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Murermester Kim Lauritsen
  Fornavn Efternavn
  ★★★★★
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Murermester Kim Lauritsen
  Fornavn Efternavn

  Få et gratis tilbud på murer til badeværelse

  Selv om du bruger en dygtig murer til badeværelse er renovering et utroligt subjektivt stykke arbejde. Det er derfor vanskeligt for os at give dig en reel pris, før vi har kendskab til projektet. Kontakt os derfor, og fortæl om dine ønsker, tanker og behov.

  Vi vil indenfor 24 timer vende tilbage, med vores løsningsforslag. Dette tilbud er 100% gratis og uforpligtende, og du er fri til at vælge hvorvidt du ønsker vores hjælp, uden nogle omkostninger. Yderligere tilbyder vi, at du kan få en murer til badeværelse ud og se på dit bad. Herefter kan vi skabe et endnu stærkere tilbud, baseret på hvad vi observerer.

  Ligegyldigt hvad dine behov måtte være, tilbyder vi de bedste priser, serviceminded medarbejdere og fænomenal kvalitet. Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Sammen finder vi den rette løsning til dig.

  Hvorfor vælge os?

  Der er mange grunde til at vælge Murermester Kim Lauritsen – her er et par stykker.

  Intet for småt eller stort

  Hos os er ingen opgave for stor eller for lille.

  Mere end 15 års erfaring

  Murermester Kim Lauritsen har mere end 15 års erfaring i branchen.

  Dansk kvalitet

  Hos os er vi stolte af vores danske arbejdskraft og danskuddannede murere.

  Gode priser

  Vi leverer altid murerarbejde i høj kvalitet til gode priser.