Din lokale murermester

Badeværelse gulv

 • Nyt look til dit badeværelse hos din lokale murermester i København og omegn
 • Til både privat og erhverv
 • Mere end 15 års erfaring
 • Høj kvalitet og altid 100% kundetilfredshed

Kom i gang med dit byggeri

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vi står for renovering af dit badeværelse gulv

  Badeværelset er et af de mest benyttede rum, og gulvet er nok et af de vigtigste gulve i boligen. Badeværelset er et vådrum, og har det gulv, som er mest i kontakt med vand. Derfor er det essentielt, at gulvet er af god kvalitet samt lavet grundigt og holdbart og vigtigst af alt, vandtæt. 

  Er det ikke tilfældet, kan der være en potentiel risiko for, at der danner sig skimmelsvamp under gulvklinkkerne. Er det tilfældet med svamp under gulvklinkkerne, kan du risikere at der også kommer svamp i de omlæggende konstruktioner. Det kan derfor nemt blive en dyr fornøjelse.

  Trænger du til et nyt gulv på badeværelset? Få det udført hos os. Her kan du kan være 110% sikker på, at konstruktionen er pænt og vandtæt. Med mere end 15 år i branchen, har vi stor erfaring med hvordan det korrekt udføres, samt hvilke metoder samt hvilke materialer der skal anvendes. 

  Vi skræddersyet opgaven ud fra dine ønsker, og finder sammen ud af den løsning, der passer bedst til netop dig. Vi laver både nyt badeværelse gulv til private og erhverv!

  Lad os komme med på vejen mod dit drømmebadeværelse

  Skal du have lavet nyt gulv på badeværelset? Få en opgradering og genopfriskning af dit badeværelse ved installation af nyt gulv! Om du skal have installeret varme i dit nye badeværelse gulv eller trænger til et nyt look, klarer vi det hele!

  Gennem nyt badeværelse gulv kan du give nyt liv til dit badeværelse, uden at det behøver at koste en formue. Vi står klar til at vejlede dig mod præcis det look du går efter. Farver og nuancer har stor betydning på, hvordan rummet kan fremstå. Eksempelvis kan sorte fliser syne dit rum mindre – men på samtidig også give et mere “eksklusivt” look med denne farve. Grøn er en mere beroligende farve – men passer det sammen med resten af badeværelset, og hvordan du ønsker det samlede resultat bliver?

  Udover det, skal der også besluttes materialet. Mulighederne er mange, og det kan være en svær beslutning at træffe. Vi står heldigvis klar til at hjælpe og rådgive dig mod præcis det resultat, som passer bedst overens med resten af badeværelset – samtidig med at vi også opfylder dit drømmeresultat. 

  Vi har mere end 15 års erfaring med murerarbejde i København og omegn – herunder at støbe gulv badeværelse og nyt gulv til badeværelse. Trænger du til en genopfriskning af dit badeværelse? Hos os kan du være sikker på, altid at få et flot resultat, udført til perfektion. Tøv ikke med at kontakte os, og hør mere om, hvad vi kan gøre for netop dig.

  Få et gratis tilbud på nyt badeværelse gulv

  Ønsker du at få lavet nyt badeværelse gulv? Så kontakt os allerede i dag! Giv en beskrivelse af projektet samt de ønsker og tanker du har gjort dig.

  På baggrund af disse informationer laver vi et overslag på et skræddersyet uforpligtende tilbud. Du kan også læse mere om vores murerarbejde til badeværelse her.

  Vi vender tilbage inden for 24 timer med et gratis og uforpligtende tilbud. Tøv ikke med at kontakte os i dag.

  Hvorfor vælge os?

  Der er mange grunde til at vælge Murermester Kim Lauritsen – her er et par stykker.

  Intet for småt eller stort

  Hos os er ingen opgave for stor eller for lille.

  Mere end 15 års erfaring

  Murermester Kim Lauritsen har mere end 15 års erfaring i branchen.

  Dansk kvalitet

  Hos os er vi stolte af vores danske arbejdskraft og danskuddannede murere.

  Gode priser

  Vi leverer altid murerarbejde i høj kvalitet til gode priser.